54 beoordelingen. 100% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
6-9-2021 17:37:27
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Super tevreden over de service! Hele aardige mannen die weten wat ze doen. Helpen bij elke tekortkoming en zijn eerlijk en betrouwbaar! Heel erg blij met mijn aygo!
5-8-2021 12:37:20
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Super goed geholpen , in Maart een auto gekocht bij Cars99 , vandaag even langs gegaan omdat een lampje vervangen moest worden was geen probleem ,gelijk ook even olie gecheckt en omdat de linker voorband heel langzaam leeg liep , ook gelijk opgelost zonder afspraak ! Wat een top service en super aardig.
3-7-2021 07:38:54
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Snelle service, vriendelijke jongens, denken met je mee in oplossingen.
16-6-2021 10:19:00
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Top service!!!! Vriendelijk en naar wens geholpen. Cars99 komt hen woord na en bieden een vriendelijke service. Een echte aanrader!
21-5-2021 17:23:33
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Vandaag een Citroën C1 gekocht bij dit bedrijf. Ik ben dik tevreden alleen al met de service! Vlotte jongens weten wat ze doen regelen wat ze kunnen regelen. Ik ga met plezier de weg op :) Ook nog bedankt voor de luchtverfrisser! :-)
30-1-2021 16:21:53
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Super gezellig leuke garage en autoverkoper. Wij zijn super blij met onze Bordeaux rode Toyota Aygo. Raden zeker aan om voor dit type autos bij Cars99 te kijken. Mensen aanwezig met kennis en ervaring en heel erg klant vriendelijk. En je krijgt zelfs standaard garantie op je aankoop waar je bij vele extra ervoor moet betalen. Gewoon helemaal top!
27-1-2021 13:42:37
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Super blij met ons nieuwe auto. Goed geholpen. En fijne prijs voor inruil. Hele vriendelijke mensen Heel goed geholpen met alles toppie bedrijf.
3-1-2021 15:28:45
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Zeer goede service, zeer professioneel!
30-10-2020 21:41:01
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Zeer goed bedrijf, netjes en klantvriendelijk geholpen. Leuke auto gekocht voor een redelijke prijs. Prima uitleg gekregen en servicegericht! Ik ben zeer tevreden over dit autobedrijf.
23-10-2020 21:34:38
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Aardige gasten goede service ook nog na een paar maanden geholpen met hoedenplank suoer
8-9-2020 14:37:09
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Afgelopen weekend een leuke auto bij ze aangeschaft. We zijn zeer tevreden
25-3-2020 13:56:19
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Leuke sportieve auto gekocht. Personeel denkt mee. Denken mee in mogelijkheden en oplossingen.
25-1-2020 13:55:54
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Zojuist een auto gekocht. Super blij ermee Netjes geholpen.
13-11-2019 21:35:10
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
?? Ik prijs dit bedrijf aan. Vriendelijke verkoper en super service. Er waren een paar kleine dingen aan de auto en dat is meteen opgelost zonder problemen. Ik zal zeker gaan kijken als ik weer een gebruikte auto wil kopen.
5-9-2019 12:59:12
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Vandaag en Toyota aygo gekocht. Super blij ermee
15-3-2019 18:32:47
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Super goede service. Klantvriendelijk en heel goed geholpen
7-3-2019 13:00:23
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
top service. Ondanks kosten buiten de garantie (kapotte radiator), toch in de kosten gedeeld in goed overleg. Echt super
17-1-2019 09:39:36
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
U kunt zeer zeker zo binnenstappen en word meteen vakkundig geholpen. Leuk klantgericht autodealer.
8-12-2018 10:17:09
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
2 jaar geleden een volkswagen golf gekocht en vandaag onze 2de volkswagen polo gekocht super tevreden met ze
31-10-2018 20:29:45
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Veel terug gekregen voor me oude auto en nu een top auto in bezit ! Zeer goede service ook tot in alle punten.
16-10-2018 17:01:36
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Ben zo tevreden! Kan onze dealer nog wel wat van leren Was de rit vanuit Friesland 3 dubbel en dwars waard! Top
13-10-2018 12:40:03
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
toppiee
10-9-2018 09:18:19
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Wij hebben de 2e auto bij cars99 gekocht en super tevreden.
19-8-2018 15:46:53
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Pas een auto gekocht ik en me vrouw zijn hartstikke tevreden
24-6-2018 20:33:27
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Goede service betrouwbaar
16-5-2018 14:31:00
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Veel leuke keuzes Goed personeel en prijsverhouding
11-5-2018 18:50:57
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Korte tijd geleden Paugeot 107 gekocht. Vriendelijk personeel en voldoende keus.
27-3-2018 17:27:14
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Een paar weken geleden een auto gekocht. De eigenaar zei als er iets mee is kom maar terug en dat is waar ook. vandaag terug gegaan omdat er een Gat in de uitlaat was. Binnen een half uur is er een nieuwe uitlaat erop gezet helemaal gratis.
7-3-2018 15:24:44
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
erg goed!
2-2-2018 20:23:34
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
heel vriendelijk en een bedrijf met super leuke auto's op voorraad
2-2-2018 20:22:14
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
heel vriendelijk en iemand met super leuke auto's op voorraad
3-1-2018 09:51:16
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Een leuk gezond autobedrijf. Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel
4-11-2017 15:38:57
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Tot mijn grote verbazing ben endelijk terecht bij een garage waar vakmanschap en loyaliteit een prioriteit is TOP TOP MIJN COMPLIMENTEN AAN CARS99 ABDAL dordrecht
3-11-2017 22:55:06
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Prima mensen, en goed geholpen.
29-9-2017 10:40:12
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Aanrader voor de mensen die dit soort auto's zoeken
19-9-2017 12:52:11
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Met mijn toyota aygo geweest voor een grote beurt, Zeer scherp in prijs en snel geholpen. Top werk!
11-9-2017 16:10:29
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Een fijn autobedrijf
7-9-2017 17:57:02
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Vanmiddag zwarte toyota aygo gekocht, hierbij fijn en eerlijk geholpen. Echt een aanrader om hier je auto te kopen!
15-8-2017 11:00:44
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Leuke auto's en klantvriendelijk personeel.
13-7-2017 13:29:33
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Vorig jaar een auto gekocht en terug gebracht voor een klein beurt. Meteen geholpen en goedkoop in prijs. Super bedankt cars99
11-7-2017 21:38:57
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Behulpzaam en vriendelijk!
5-7-2017 11:07:35
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Pas een toyota aygo gekocht. Ook hier een tevreden klant
27-6-2017 10:20:24
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Echt een specialist in kleine occasions ,, zeker een aanrader
2-6-2017 12:45:26
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Zeer scherp en zeer tevreden met mijn car!
28-5-2017 15:13:28
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Heel goed Zeer vriendelijk en betrouwbaar Voortaan alle auto onderhoud doe ik bij hun. ??
5-5-2017 15:48:54
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Deskundig, goede service en zeer vriendelijk
16-4-2017 13:43:06
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Zeer correct en prijsverhouding top!
2-4-2017 12:31:38
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Aanrader! Geven goed advies en zijn duidelijk in wat wel of niet goed is.
29-3-2017 11:48:02
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Zoals weergegeven in de beoordeling: zeer tevreden met deze garage. Erg klantvriendelijk, behulpzaam en betrouwbaar. Ik ben superblij met mijn auto:))))
20-3-2017 09:49:19
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Vriendelijk, veel kennis van zaken, lekker bakkie koffie en duidelijk over de uitleg wat er eventueel mis is. Doet gewoon wat je van een goede ondernemer verwacht.
17-3-2017 11:48:44
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Een top service en super vriendelijk personeel!
4-3-2017 10:45:51
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Zeer klantgericht en een top service!
20-2-2017 20:00:39
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Als er iets is kan je altijd gelijk terecht. Super service en vriendelijke mensen
20-2-2017 09:43:15
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Pas een auto gekocht. Echt een aanrader!